وبلاگ شخصی امیر

وبلاگ شخصی امیر

منوي اصلي

آرشيو موضوعي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 16
بازدید هفته : 56
بازدید ماه : 58
بازدید کل : 12569
تعداد مطالب : 19
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1




خواص انجیر

  

انجیر برای تقویت کودکان ضعیف مفید است، همچنین کم‌خونی را از بین می‌برد و استخوان‌ها را استحکام می‌بخشد.

به گزارش سه نسل، انجیر منبع خوب پتاسیم بوده و پتاسیم عنصری است که برای کنترل فشار خون استفاده می‌شود.

انجیر دارای مقدار زیادی کلسیم است و 224 گرم انجیر، 79 میلی‌گرم کلسیم دارد. تحقیقات نشان داده است که کلسیم در انجیر به همان اندازه کلسیم موجود در شیر است.

کلسیم موجب افزایش تراکم استخوان می‌شود و پتاسیم موجود در انجیر، دفع کلسیم از طریق ادرار را کاهش می‌دهد. انجیر یکی از بهترین میوه‌ها برای افزایش تراکم استخوان است و از پوکی استخوان پیشگیری می‌‌کند.

سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی در گفت‌و‌گو با فارس اظهار می‌دارد: انجیر به خاطر داشتن قند فراوان باعث فعالیت سلول‌‌ها و تولید انرژی زیاد در بدن می‌‌‌شود.

به گفته وی، جذب آب توسط دانه‌های انجیر در روده باعث متورم شدن آن می‌‌شود همچنین حرکت دودی روده تنظیم می‌شود که برای رفع یبوست بسیار مفید است.

مرتضی صفوی متخصص تغذیه نیز در گفت‌و‌گو با فارس می‌گوید: انجیر منبعی غنی از فیبر غذایی غیر محلول "لیگنین" است که نقش عمده‌ای در جلوگیری و رفع یبوست دارد.

به گفته وی، انجیر میوه‌ای است که در رژیم کاهش وزن می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. انجیر فاقد سدیم و چربی است همچنین در درمان آرتروز و درد مفاصل مفید است.

این متخصص تغذیه اضافه می‌کند: انجیر سرشار از پتاسیم بوده و تأمین کننده سلامتی کودکان ضعیف، کم‌خون و بی‌اشتهاست و به علت داشتن پتاسیم در دفع اوره و چربی خون بسیار مؤثر است.

میترا زراتی کارشناس ارشد تغذیه در گفت‌و‌گو با فارس درباره خواص انجیر می‌گوید: انجیر یکی از بهترین میوه‌‌هاست که از یبوست پیشگیری می‌کند و برای پاکسازی روده‌‌ها بسیار مفید است.

به گفته وی، دانه‌های انجیر آب را جذب و تولید موسین یا لعاب می‌کنند که برای کارکرد صحیح روده‌ها بسیار مفید است همچنین انجیر قند خون را تنظیم می‌کند و افرادی که کارهای فکری زیاد انجام می‌دهند برای پیشگیری از افت قند خونشان می‌توانند از انجیر استفاده کنند.

این کارشناس ارشد تغذیه می‌افزاید: انجیر از کم ‌آبی پیشگیری می‌کند و بهترین میوه برای وعده سحر است؛ به دلیل اینکه آب موجود در انجیر به تدریج آزاد می‌شود.


انجیر، میوه ای شیرین، گوشتدار، زرد یا بنفش رنگ، دارای ویتامین A،B، C، قند، پروتئین، مواد ازته، چربی، آهن، منگنز و کلسیم است. نوعی ازآن که در مناطق گرمسیر می روید، به نام انجیر هندی یا بنگالی معروف بوده است که بسیارتناور وپرشاخه است. از شیرابه نوع دیگر آن، در استرالیا کائوچو تهیه می کنند.

خواص دارویی انجیر
انجیر سریع الهضم و برای تقویت معده و نیروی جنسی، لینت مزاج و رفع یبوست مؤثر است. به صورت خشک کرده نیز، قابل استفاده است. کمپوت آن برای مبتلایان به سوءهاضمه مصرف می شود. در موارد ابتلا به سرماخوردگی، عصاره لعابدار انجیر خشک، روی مخاط، اثر نرم کننده دارد. انجیر تازه دو نیم کرده، روی دملهای چرکی و تومورهای کوچک، مانند ضماد عمل می کند. شیرابه درخت انجیر در معالجه زگیل مؤثر است. انجیر برای از بین بردن بوی بد دهان نیز توصیه شده است . شیرابه انجیر شیر را منعقد کرده و آن را تبدیل به پنیر می کند ومالیدن شیر ابه به میخچه ,زیگیل , خال گوشتی این آثار را از بین می برد بعلاوه گذاشتن کمی از شیرابه انجیر به محل حفره دندان کرم خورده درد آن را فورا ساکت می کند ومیوه کامل انجیر در موقع طبخ غذا سرعت آن را افزایش می دهد .

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نويسنده: امیر تاريخ: جمعه 17 آذر 1391برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب

© All Rights Reserved to tanha2012.LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.Com